Kiltti yrittäjä, älä pelkästään pesetä ikkunoita

Kohta ne taas tulevat, nimittäin tettiläiset (TET= työelämään tutustuminen). Kyse on yritysten ja koulujen yhteistyöstä, jonka tavoitteena on parantaa nuoren työelämän tuntemusta ja arvostamista. 

Aikuisissa asuu usein ajatus siitä, että nuorille tulisi näyttää, mitä ”työnteko oikein on”, tyyliin ”silloin, kun minä olin nuori…”. Ne tarinat ovat kieltämättä vastustamattomia, useat kuin suoraan Grimmin vertahyytävistä saduista. Mutta maailma muuttuu ja sukupolvet sen mukana: nykynuorta ei välttämättä kouli viikon lattiankuuraus. 

Sinä, yrittäjä, saatat olla TET-nuoren ensimmäinen kontakti työelämään. Huolehdithan siitä, että kokemus on kohtuudella antoisa; siivoustehtävien lisäksi, ota hänet mukaan vaikkapa asiakastapaamiseen tai suunnittelukokoukseen. Ja jos oikeasti haluat sävähdyttää, niin kysy hänen mielipidettään; hänellä jopa saattaa olla sellainen.

 

  • Luotu .
  • Osumia: 1905

Liity jäseneksi!

Yhdistyksen jäsenistö koostuu alueen yrityksista sekä yhteisöistä. Jäseneksi voi liittyä helposti hakulomakkeella. Jäsenyyden hinta riippuu yrityksen koosta. Yhteisöjäsenille sekä yksityishenkilöille on omat hinnat.

Kehittyvä Hamina ry

Kehittyvä Hamina –yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää Haminan elävyyttä ja viihtyisyyttä sekä toimia yritysten ja yhteisöjen toimintamahdollisuuksien kehittäjänä.

Ota yhteyttä

Kehittyvä Hamina ry
Sanna Vapalahti, puheenjohtaja
kehittyvahamina(at)gmail.com

KeHa ry muualla verkossa

© Copyright 2022- Kehittyvä Hamina ry, Jaakko Leislahti Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään