Yrittäminen voi olla kevyttä

Kevytyrittäjä tekee itselleen töitä, hankkii asiakkaansa ja sopii työnsä hinnan itse – laskutuksen hoitaa ulkopuolinen palveluntarjoaja, laskutuspalvelu. 

Laskutuspalvelu on matalan kynnyksen vaihtoehto yrittäjyyteen: voit laskuttaa tekemäsi työt ilman omaa yritystä. Laskutuspalvelu hoitaa puolestasi arvonlisäverot, eläkemaksut, lakisääteiset vakuutukset ja sosiaaliturvamaksut. Laskutuspalvelu sopii sinulle, jonka yrittäjyys on satunnaista, tai kun haluat kokeilla liikeideasi toimivuutta ja ylipäänsä kerätä kokemusta yrittäjänä toimimisesta. Laskutuspalvelun käytön voi aloittaa ja lopettaa milloin tahansa, säilytät myös mahdollisuuden starttirahaan.

Kokeile yrittäjyyttä ja itsesi työllistämistä! Suomalaisia laskutuspalvelun tarjoajia ovat mm.

eezy.fi

ukko.fi

palkkiopalvelu.fi

toimipiste.fi

 

  • Luotu .
  • Osumia: 2032

Liity jäseneksi!

Yhdistyksen jäsenistö koostuu alueen yrityksista sekä yhteisöistä. Jäseneksi voi liittyä helposti hakulomakkeella. Jäsenyyden hinta riippuu yrityksen koosta. Yhteisöjäsenille sekä yksityishenkilöille on omat hinnat.

Kehittyvä Hamina ry

Kehittyvä Hamina –yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää Haminan elävyyttä ja viihtyisyyttä sekä toimia yritysten ja yhteisöjen toimintamahdollisuuksien kehittäjänä.

Ota yhteyttä

Kehittyvä Hamina ry
Sanna Vapalahti, puheenjohtaja
kehittyvahamina(at)gmail.com

KeHa ry muualla verkossa

© Copyright 2022- Kehittyvä Hamina ry, Jaakko Leislahti Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään