Tervaroihut 2022

Tervaroihut -tapahtuma järjestettiin jo toista kertaa elokuun viimeisenä lauantaina.

 

Suomen Luonnon päivänä vietettiin Tervaroihut muinaistulitapahtumaa Tervasaaressa ja Rampsinkarissa. Mukana oli yhteistyökumppaneiden ohjelmaa, mm. Haminan Latu järjesti ohjattu melontaa ja SUP-lautojen kokeilua sekä Haminan Keskiaikaiset esittelivät toiminnallista leiriään. Myös kestävä kehitys ja kierrätys -teemaa tuotiin mukaan tapahtumaan rompetorin ja peräkonttikirppiksen merkeissä. 

 

Illan kruunasi tunnelmavalaistus ja tulishow sekä Rapsin sauna lämpeni kaikille halukkaille. Eksoottisen lisän toi telttasauna pehmeine löylyineen! Samalla päivämäärällä vietettiin myös Nuku Yö Ulkona -tempausta, joka keräsi innokkaita ulkonayöpyjiä leiriytymään Rampsiin. Nuotiolla soi elävä musiikki ja rantaa valaisivat kynttilät lyhtyineen. Tähän on hyvä päättää helteinen elokuu. 

 

Katseet kohti joulunavausta!


Jaa tämä artikkeli

Liity jäseneksi!

Yhdistyksen jäsenistö koostuu alueen yrityksista sekä yhteisöistä. Jäseneksi voi liittyä helposti hakulomakkeella. Jäsenyyden hinta riippuu yrityksen koosta. Yhteisöjäsenille sekä yksityishenkilöille on omat hinnat.

Kehittyvä Hamina ry

Kehittyvä Hamina –yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää Haminan elävyyttä ja viihtyisyyttä sekä toimia yritysten ja yhteisöjen toimintamahdollisuuksien kehittäjänä.

Ota yhteyttä

Kehittyvä Hamina ry
Sanna Vapalahti, puheenjohtaja
kehittyvahamina(at)gmail.com

KeHa ry muualla verkossa

© Copyright 2022- Kehittyvä Hamina ry, Jaakko Leislahti Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään