Kehittyvä Hamina –yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää Haminan elävyyttä ja viihtyisyyttä sekä toimia yritysten ja yhteisöjen toimintamahdollisuuksien kehittäjänä.

Tacci auki!

Yrittäjä Tiina Korttila pyöritti pitkään ajatusta vaatealan secon hand -myymälästä, sellaisesta jalostetusta kirppariversiosta, jossa ydinajatuksena olisi erinomainen hinta-laatusuhde ja sitä myöten tavaran nopea kierto. – Kahdenkymmenen vuoden kokemus kirppisalalta antaa hyvän pohjan jatkamiselle, naurahtaa Tiina ja kertoo uuden myymälän vastaanoton yllättäneen hänet positiivisesti. Aitiopaikka torin varrella ja väljät myymälätilat ovat edukseen kaupankäynnille. – Asiakkaita käy todella paljon ja sehän kertoo, että tällaiselle yritykselle oli selvä tilaus.
Tacci Second Hand -myymälän vaatevalikoima kattaa vapaa-ajasta juhlaan, niin miehille, naisille, lapsille kuin teini-ikäisillekin. Tuotevalikoimassa on myös kenkiä ja asusteita. Tuotteet edustavat ykköslaatua ja tuotehankinnat tehdään vakiintuneilta yhteistyökumppaneilta. Käytettyjen tuotteiden lisäksi myymälästä löytyy omat osastonsa myös out let -tuotteille. – Uusia tuotteita tulee päivittäin, kertoo Tiina. – Niin suomalaisia kuin ulkolaisiakin tuotteita. Odottelen parhaillaan esimerkiksi saksalaista kenkäerää, Tiina paljastaa. Lähitulevaisuudessa Tacci Second Hand myymälän jatkoksi valmistuu itsepalvelukirpputori, josta asiakkaat voivat vuokrata myyntipaikan.
Tacci Second Hand -myymälässä työskentelee yrittäjän itsensä lisäksi yksi osa-aikainen työntekijä. Paitsi tuotteen hyvä laatu ja edullisuus, yritysideaa tukee myös vallitseva kierrättämistä suosiva ideologia. – Yhä isompi osa ihmisistä arvostaa kierrättämistä, toteaa Tiina. Kevätjuhlakauden lähestyessä Tiina kehottaa tsekkaamaan myös oman myymälänsä valikoiman. – Täältä voi tehdä todellisia löytöjä, hän vinkkaa.


https://www.facebook.com/search/top/?q=tacci%20second%20hand


Teksti: Pia Puheloinen

Liity jäseneksi Kehittyvään Haminaan!

Kehittyvä Hamina ry

Kehittyvä Hamina –yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää Haminan elävyyttä ja viihtyisyyttä sekä toimia yritysten ja yhteisöjen toimintamahdollisuuksien kehittäjänä.


Ota yhteyttä

Kehittyvä Hamina ry
Sanna Vapalahti, puheenjohtaja
kehittyvahamina(at)gmail.com

Löydät meidät myös

Tilaa uutiskirje!